Det blir en tuff vecka nu ändå

Igår fick vi nämligen reda på att bostadsrättsföreningen har godkänt oss som nya köpare på radhuset! Äntligen, eller vad säger man! Hur många veckor sen är det inte sen vi skrev kontrakt nu liksom?
 
Redan på torsdag efter lunch ska jag till Fastighetsbyrån för att skriva under lite papper samt få nycklarna (får fullmakt av J så jag kan skriva under ensam, så han slipper ta ledigt bara för det). Hej vad det går! På lördag har jag bokat min pappa och bror till att hjälpa till att bära möbler och annat. Varken jag eller pappa får dock bära för mycket eller för tunga saker så brorsan och J kommer få dra det tyngsta lasset.
 
Så idag har jag mycket att göra! Riktigt glad att jag inte jobbar nu!
  • Ringa och säga upp en massa abonnemang
  • Säga upp lägenheten
  • Göra flyttanmälan
  • Få bort all disk och göra en lätt städning av ytorna
  • Börja packa
  • Sätta ut saker till försäljning som jag inte ska ha

Onsdagen innebär mer packning, och även torsdagen. In emellan ska jag försöka få tvättider varje dag också för att få bort mer eller mindre all tvätt som går samt försöka tvätta upp lite nya gardiner jag har liggandes. Får se vad jag orkar med helt enkelt. Packningen är ju det viktigaste i alla fall.
 
På lördag ska hela lägenheten tömmas, har vi planerat. På söndag har jag jour i stallet så då kommer jag inte få gjort ett dyft. Sen i nästa vecka - tisdag och framåt, så ska det städas här i lägenheten. Lite vad man orkar dag för dag. Måndag kommer jag vara helt slut efter helgen, och det är ultraljud på morgonen samt ljusparty på kvällen så då blir det en vilodag. Har ju ingen riktig brådska med att tömma lägenheten så det ska mest göras för att det ska försvinna. Sen kommer den stå tom här tills nån annan får ta över den. Rätt snart hoppas jag!

V. 18 (17+0)

Oj vad tiden går! Vi konstaterade detta i helgen jag o J, att nu går det helt sjukt fort! I början märktes det ingenting, men nu när man kan se förändringar så går det så fort! Tänk, snart är oktober här och en frisk krabat kanske tittar ut! Förhoppningsvis snabbt som attan, haha!

J sa igår med, att när jag gick utan jacka bland alla mammakläder i affären så såg man verkligen att jag var gravid, det var en riktig bebismage som fanns där. Det har jag sagt länge, men det är ju väldigt mycket lättare för mig att begripa än vad det är för honom.
 
Veckan blir lugn. Tror jag är ledig hela veckan då bilen inte är lagad och det inte finns firmabil att tillgå. Tror jag tappar lite pengar på det, men vad tusan, så skönt att vara hemma just nu. Är inne i en konstig period så det är skönt att få tid att sova och rensa tankarna.
Ska däremot skicka iväg lite saker jag sålt på Tradera, och säga upp min lägenhet. Senast imorgon. Så det får nog bli imorgon också, då är jag hästledig! Ska även passa på att växla lite fickpengar till Mallorcaresan så det blir gjort! Även det imorgon då allt finns på samma ställe typ.
 
Var ett tag sen nu, så jag bjuder på en rykande färsk magbild idag! Inte den bästa eller den största. Tagen i morse, innan matintag och efter kissepaus, så magen är som den ska vara!
Jag har inte tänkt på det så mycket, men när jag jämför denna med bilder innan graviditeten så inser jag ju att jag faktiskt var platt om magen då.
 
Inte konstigt att folk kläcker ur sig "Herre j....." när de får syn på magen!! ;)
 

Shopping i mängder

Helgen har spenderats på diverse köpcentrum - Torp i Uddevalla och Överby här i Trollhättan. Vi var på jakt efter kläder till mig, shit vad jag växt i kroppen det sista nu, och en mobil till J. Och vi hittade alltihop så kan konstatera att det varit en lyckad helg.
 
Var längesen jag provade så mycket kläder. Byxor, linnen, toppar, bikinis... ja, you name it ungefär. Kom fram till att jag hittills gått upp två storlekar i bysten och en storlek över höften. Folk som inte sett mig på ett tag kommer bli chockade tror jag, det är ju till och med så jag själv har sett det i spegeln. Vet inte huruvida det är normalt eller inte, men jag börjar faktiskt känna mig stor redan. Hur ska det gå sen liksom, mindre lär jag ju inte bli? Haha...
Men nu har jag lite kläder som passar mig igen. Fick köpt 2 par byxor, 2 linnen, 3 bikinis och 1 par mjukisar att ha när jag jobbar (dock inte braiga mammabyxor utan vanliga i större storlek). Sen har jag 3 toppar hemma som jag kan ha länge till, och 3 par leggings som jag nog håller på att växa ur. Men de är i den minsta storleken så det visste jag ju, men trodde allt jag skulle kunna gå lite länge med dem än vad det verkar som att jag kan. Men nu ska det inte köpas ett plagg till på flera veckor! Leggings blir det inga nya förrän de jag har sitter för tight!
 
Men nu kommer ju det bästa av allt - dra upp en flyttkartong från källaren och fylla den med de kläderna som jag verkligen inte kan ha på mig varken nu eller ett litet tag efter förlossningen. Kommer bli en rejäl hög tror jag, de flesta av mina kläder är tighta då det är vad jag finner bekvämt. Eller gjorde... eller ja. Nu funkar det inte riktigt så längre så de får jag lägga undan och se om jag kan ha dem lagom till jul igen kanske.
 
Har avslutat helgen med att beställa ett passfodral och en änglapingla. Det är ett halsband med en liten pingla på som man justerar längden på så den hänger precis på magen. När man rör sig ger den ifrån sig ett ljud som bebisen ska lära sig att känna igen. Man ska ha den från ungefär vecka 20 och några månader efter förlossningen när man ammar för att bebisen ska kunna använda det ljudet att koppla bort andra ljud med.
Jag vet inte huruvida det fungerar men jag har alltid velat ha en sån pingla så nu betällde jag en. Får hem den redan i veckan och kan börja använda den direkt om jag känner för det, trots att det är två veckor kvar till vecka 20 då.

Leopard

Hittade förra veckan en så fin och bra klänning på KappAhl när jag var ute med min mamma och syster på stan. Blev förälskad direkt! Avvaktade däremot lite då de inte hade min storlek, 32/34, inne, men igår hittade jag den igen inne i Femmanhuset och provade minsta storleken som fanns inne - 36/38. Hur många som helst, men ingen 32/34.
Den var nog lite för stor i armhålan, men samtidigt - jag ska ju bli större. Nu finns det lite plats till brösten att växa till sig ännu mer, och det kommer finnas plats för magen hela graviditeten på grund av klänningens form. Kommer dessutom fungera efter graviditeten med, hoppas jag!
 
En fin kofta, fina och somriga skor samt ett litet skärp under bysten så är den outfiten klar.
 

Eurohorse 2013

 
Ett måste för alla hästfantaster! Blir en tur ner idag istället för till helgen! Insåg att jag skulle ha alldeles för mycket att göra till helgen för att kunna slappna av i Göteborg, men idag blir det Eurohorse så det ryker om det!
 
Jag har min syster med mig som räddaren i nöden ifall jag får svimattacker. Har inte hänt på nån vecka nu men man vet aldrig där inne. Mycket folk, extrem trängsel och varmt. Jag har ätit och kommer gå och småtugga på någonting hela tiden, men allt kan ju hända ändå.

Ömt och hårt

Idag är jag öm i magen, det spänner och drar liksom på något sätt. Kan inte undgå att tänka att det är för att jag envisats med att inte gå på toa så mycket som kroppen nog egentligen skulle vilja sen igår kväll. Men samtidigt vet jag ju också att det är fullt normalt att det spänner och drar till och från då livmodern växer. Och det ska man ju vara glad för att den gör!
 
Drömde om förlossning inatt. Var på rutinkoll på sjukhuset i vecka 34 när vattnet gick. Satt i ett rum med mina lätta värkar men ingenting hände. Sen var det 4 veckor senare och fortfarande ingenting. Hade blivit hemskickad och blev hemskickad igen. Ingen bebis ville komma! Vaknade efteråt så fick aldrig veta om det blev en bebis eller inte. Skumt, haha!
 
Längtar som en tok till helgen. Kommer bli en bra helg, bara göra saker jag gillar. Shopping och lite mer shopping, samt ett ljusparty med damer på söndagseftermiddagen. Mamma skulle med egentligen också, då det mer är folk i hennes ålder och hennes kompisar, men de har lagt om hennes schema på jobbet så hon kan inte. Så jag sitter och tänker att jag ska gå själv. Får se om jag ångrar mig, men är gott att komma ut.
 
Idag står städning på schemat. Har ingen bil förrän i eftermiddag när brorsan slutar jobbet så kan lika gärna göra något produktivt med dagen istället för att bara sitta och slappa. Även om det är riktigt skönt det också. Har några paket jag behöver boka frakt på och lämna in så de kommer iväg med, ska se till att ta tag i det.

V. 17 (16+0)

Måndag igen efter en krisartad helg. Mått hur dåligt som helst. Inte illamående men psykiskt, nästan så jag känner mig deprimerad. Men nu glömmer jag det och ser fram emot nästa helg istället!
 
Idag är 40,4 % av graviditeten gjord enligt min app i telefonen. Det går framåt! 167 dagar kvar till beräknad födsel. (Min mätare här till vänster räknar en dag mer än vad appen i telefonen och min barnmorska gör så därför står det en dag mer där.) Om två veckor har vi ultraljud igen, denna gången rutinultraljud då de ska kolla hur den ser ut, mäta, gå igenom den och kolla kön. Det sistnämnda gör de ju inte om man inte vill, men vi vill veta! Ev. blir man väl fram- eller tillbakaflyttad lite i tiden men det får vi se då. Jag vet i alla fall precis när sista mens var och när det tog sig, då det kändes så himla väl i kroppen, så oavsett vilket datum de ger mig så vet jag vad som är rätt egentligen.
 
I veckan nu tror jag det är rätt så lugnt. Ska få bort J:s bil till verkstaden imorgon på morgonen. Avgasröret har släppt framtill så den går ju inte att köra utan att man blir både döv och totalt förgiftad.
Till helgen blir det lite shopping - bikinis till resan och lite mer mammakläder. Behöver mer, just nu är ALLT i tvätten och jag tvingas ha på mig vanliga kläder som både klämmer och trycker på magen på helt fel sätt. Oftast gör det ont till och med och det kan ju inte vara så bra. Imorgon ska jag tvätta så då får jag ju upp alla de kläderna jag faktiskt kan och vill ha på mig igen, men det är ju imorgon det.
 
Mina höfter protesterar lite fortfarande. Det släpper väl inte heller om man ska gå efter hur mycket tur jag har i livet. Vänstra höften är värst, den låser sig och det bara hugger i hela kroppen när jag rör på mig. Märker också att jag blivit bredare över höfterna då jackorna inte vill sitta som de ska längre. Har även fått höra det i stallet att det syns. Nej gud, jag tar inte illa vid mig för jag vet redan att det är så - och det ska väl vara så. Helt normalt. Hoppas de går tillbaka sen bara, haha!
 
Nu ska jag städa medan jag väntar på att tiden ska gå till pappa slutar jobba. Har ju ingen bil så behöver låna deras för att kunna ta mig till stallet och till jobbet inatt. Lite omständigt att jag då får köra pappa till jobbet imorrn, eller hur det nu blir, men det är ju ett måste när man blir så handikappad som jag blir utan bil.

Tänk om...

... man kunde låta hormonerna få ta storstryk. Att inte låta de ha någonting att säga till om. Vad enkelt det hade varit att leva då. Just nu vet jag varken ut eller in, gråter för minsta lilla och tar ut det på de som inte förtjänar att få skiten kastad i ansiktet - eftersom det inte är deras skit utan min skit som jag inte kan kontrollera.
 
Som tur är så känns det som att jag får mer förståelse ju mer tiden går nu och det är nog tur det, för utan det hade det varit ett rent helvete att vara jag just nu och behöva gå igenom det här ensam.
 
Kvällen igår spenderades framför Star Wars. När den var slut fick jag ett utbrott för ingenting och satt och storbölade i sängen i två timmar innan jag stensomnade av utmattning.. Det är ju helt sinnes! Som tur är så är mina ögon inte svullna som bollar idag, hur nu jag än lyckades med detta vet jag inte för annars svullnar de upp för bara en liten stunds gråtande.

Drömmer in i framtiden

 
Kikat på lite möbler. Lutar åt IKEA! Både jag och J har kollat på samma säng, så den får det bli. Sen har vi inte riktigt hittat ett skötbord som matchar, men när jag sökte på hemsidan så hade de ju en i samma serie! Var väl inte bokhyllekombination som jag var ute efter, men eftersom man kan ta bort skötdelen sen så blir det ju en bokhylla och det är ju ändå smidigt för det priset.
 
IKEA-appen har fyllts på med diverse prylar till radhuset - tabletter, tallrikar, löpare och andra småsaker. Nu la jag även till dessa möbler och spälskydd, madrass, påslakan och lite annat sånt. Barnsaker är ingenting vi kommer köpa på första rundan vi tar ner efter flytten tror jag utan kommer ta det senare i sommar då vi ev. måste tapetsera om det rum som de sakerna ska in i.
 
Men som jag längtar efter att få åka dit med en lista och bara lasta på i vagnen!! Och sen komma hem med det, montera det och göra allting iordning! Ack, sommarslutet kan ju inte komma fort nog egentligen! Men först vill jag nog ha lite sommar, bara för att jag älskar det.

Nu så...

Jag kan inte längre sova på magen!
Har en liten kula ivägen som är obekväm att ligga på! 
 
Syns ju betydligt mer när jag står upp än när jag ligger
men man märker att man blir större helt klart när man upptäcker lite nytt!

Aktivitet gör att tiden går

Vilka dagar! Är helt slut. Dock kan jag inte påstå att jag har gjort speciellt mycket, men riktigt urusel sömn och lite aktiviteter både från mig och magen gör väl sitt.
 
I tisdags var jag ute med mamma lite på eftermiddagen. Skulle ha lite foder till hästen så blev en stund ute med att handla det och sen få in det i tunnan i stallet och så vidare. Numera måste jag ha med nån när jag köper foder, eller skicka någon som får göra det åt mig, för jag får inte längre lyfta de här tunga och otympliga säckarna på 20-25 kg. Jag har fått kramper nedtill av betydligt mindre vikter, när jag lyft det på fel sätt.
 
Igår var det dubbelpass på jobbet. Det tog emot rejält, var inte sugen alls. Och gud så ont jag hade i höfterna, ländryggen och benen efteråt. Min kropp hatade verkligen alla trappuppgångar. Är ju van och har inte känt någonting tidigare, men igår tog det emot som attan alltså. Speciellt höfterna, har redan börjat få lite problem. Speciellt i den vänstra. Det är så trist, för jag har märkt att jag inte kan rida som förut heller utan att det ska göra ont. Fruktansvärt tråkigt! Men det är bara att bita ihop! Lugna turer klarar kroppen så det får det bli framöver.
Gårdagens dubbelpass var också det sista för i år. Himla skönt! Detta beslutade jag dock för några veckor sen redan och ingenting jag sa igår när det tog emot så. Normalt brukar jag ge mig fan på att jag ska göra saker och ting trots att det tar emot, men nu ska jag ju tänka lite extra på mig själv och framförallt den lilla saken i magen.
 
Sov massor efter jobbet, var halvt förstörd när jag vaknade för höften gjorde så j*vla ont, men det släppte sen. Dock gjorde jag inte ett dugg igår, utan var vaken ett par timmar framför tvn och sen la jag mig och sov igen, trött som in i bänken.
 
Idag har inte varit bättre. Sov ganska bra efter jobbet, förutom de ständiga drömmarna jag har varje gång jag sover. Kommer ihåg i princip alla. De handlar om allt från onda höfter, alienbebisar och ovanliga Pokémon till brinnande hus och Jack Sparrow. Haha, i drömvärlden är ingenting normalt. Konstigt ändå att jag lyckas komma ihåg det mesta nu, när jag typ aldrig gjort det förut?
I alla fall, när jag tog mig upp så åkte jag till stallet och sen stannade vid en affär för att lämna in lite paket och handla mat. Hemma igen åt jag mat och tog en powernap. Vaknade, kollat på tv, ätit igen och ska nu sova.
 
Mina dagar är extremt korta och får ingenting gjort tycker jag. Men hoppas jag piggnar på mig igen snart! Såhär går det inte att ha det. Kanske ska be dem ta lite nya blodprover på mig och se om jag behöver lite tillskott! Helst inte för då blir jag väl förstoppad igen med. Finns positivt och negativt i allt just nu, haha.
 
Hoppas alla har det bra! Nu är det läggdags!

V. 16 (15+0)

I morse mådde jag inte bra. Glömt att köpa frukt att ha med i bilen, så hade ingenting att tugga på. Resulterade i att när jag var nästan klar så kände jag mig som om det var en svimnningsattack på väg igen. Svimmade under påskhelgen pga. att jag ätit lite dåligt dagen innan och har innan det nästan svimmat en gång, då pga. blodtrycket tror jag. Igår åt jag däremot inte dåligt så det kanske är blodtrycket igen. Det var lågt (eller normalt för nån i min storlek) redan innan graviditeten och de säger ju att det kan sjunka under graviditeten så är väl det.
I morse var jag i alla fall glad att jag satt ner i en bil, för hade jag haft ett cykeldistrikt tror jag faktiskt att jag hade svimmat på riktigt även denna gången. När jag kom hem åt jag direkt några mackor och la mig i sängen och då mådde jag genast bättre. Blir det värre med det här får jag kontakta barnmorskan.
 
Idag har jag redan hunnit göra lite saker. Fått ett möte på banken imorgon om låneutbetalningen, bokat ultraljudet om några veckor och även bokat nagelförlängning på en salong i Vänersborg. Ska unna mig fina naglar till Mallorcaresan, kan väl vara skönt att ha nåt fint på kroppen när man annars kommer känna sig tjock och äcklig i värmen. ;)
 
Nu blir det en tur till stallet. Dock ingen ridning idag tror jag för höften och ryggen har bråkat idag på mig. Kände det hela arbetspasset i bilen, och när jag sen var ute på en lite gångtur så gjorde varje steg ont. När jag vaknde och skulle gå på toa högg det som attan i hela mellangärdet på mig, hela vägen från ryggen och runt fram på magen, och det släppte inte förrän jag lagt mig i sängen igen. Nu känner jag bara lite i ryggen, men ska se hur det känns när jag mockat och grejat lite i stallet. Man ska ju lyssna på vad kroppen säger till en!

Tröttheten tar överhanden

Grymma sömnproblem! Har varit sjuk ett par dagar denna veckan och tänkte att "Ja, nu ska jag kanske få ta igen lite sömn". Men icke! Drömmer som en tok, är det inte mardrömmar så är det så sjuka drömmar att det inte går att beskriva. Det värsta är ju att jag faktiskt kommer ihåg dem! Vaknar konstant på nätterna och blir lika irriterad varje gång. Går på toa och kissar som en häst, märkligt eftersom jag inte dricker som en häst. Lägger mig igen och vaknar max 2 timmar senare och måste gå på toa igen för att få ur mig nästan lika mycket vätska. Efter den omgången blir jag såklart så törstig att jag måste dricka som en häst för att kunna lägga mig i lugn och ro igen. Sen vaknar jag och mår illa för att jag druckit för mycket alldeles för snabbt, så får springa till toaletten IGEN. Åh, ni förstår ju hur cirkeln ser ut.
 
Lägger mig tidigt på kvällen, ca 20-tiden för längre än så klarar jag inte. Vaknar miljarder gånger på natten, ibland börjar jag tror att det är för bebisen håller på då jag inte är direkt kissenödig eller illamående som annars, och går sen upp innan klockan slagit 07 på morgonen. (När jag jobbat somnar jag vid 7 och vaknar innan 10 igen utan att kunna somna om.) Inte så konstigt att man aldrig är pigg och inte orkar med saker och ting längre. Hoppas det blir bättre, men räknar väl inte med det i dagsläget. Tror det bara kommer bli värre. Kan man vänja sig??
 
Det finns i alla fall lite gott mitt i den här soppan! I fredags var vi och skrev kontrakt på radhuset vi kollat på! Så nu väntar vi på föreningens godkännande, vilket jag hoppas ska gå skapligt fort, och sen kan vi flytta in nästan direkt. Eller ja, början på maj har vi sagt i alla fall så alla får lite tid på sig att packa och städa och allt det där. Nackdelen är ju då min lägenhet som vi nog får dras med lite då jag inte har sagt upp den ännu, men det är något vi har räknat med. Den borde dock inte vara så svåruthyrd med tanke på priset på den samt läget och den helt fantastiska uteplatsen med eftermiddags- och kvällssol! (Märker ni vilken reklam jag gör?? *blink*)
 
För övrigt - galet sugen på glass!! Speciellt pinnglassar, åh så gott!

Hur mycket behöver man?

Jag har börjat skriva lista på vad som ska packas ned till Mallorca om ca 5 veckor. Längtar som en tok! Har aldrig varit utomlands så det ska bli så sjukt spännande. Är mest nervös för flygningen! Får ta några Lergigan så kanske jag blir så borta att jag inte är med på vad som händer ens, haha...!
 
Hur mycket behöver man ha med sig för en veckas semester egentligen? En klänning för varje dag, en bikini för varje dag, underkläder för varje dag? Leggings o tröja för kyligare kvällar ute? Gah, jag har ju inte en aning!
Har i alla fall tänkt igenom min garderob och har en del kläder redan som jag kan ha med mig, kanske får köpa på mig nån klänning eller två som har lite mer plats för magen men annars ska det mesta finnas. Bikinis har jag kollat på nya, insett att jag måste ha det då mina bröst blivit minst en storlek större redan nu. Hittat några fina som jag ska beställa sen.
 
Så kollar man ut genom fönstret idag och blir bara såå taggad - snöblandat regn. YAY! ... eller inte. Fy så tråkigt. Jag håller fast vid tanken att det övergår helt i regn om några timmar då det ska bli plusgrader dygnet runt, typ, från och med idag.

Mycket att se fram emot

Har kommit in i en period nu där jag inte känner mig det minsta gravid. Kanske är så det ska vara nu. Känns så konstigt bara när man verkligen inte känt sig så bra de första 11 veckorna i graviditeten. Magen är ju där den är och växer lite mer för varje vecka som går och brösten växer långsamt de också, men det är väl de enda tecknen jag har. Ska inte gnälla haha!
 
Idag är det som sagt radhusvisning! Ser fram emot det! Innan visningen ska jag hämta mitt pass jag fixade förra veckan, har fått sms om att det är klart och ska finnas att  hämta på stationen redan. Skönt! Nu är det bara att vänta och skriva ner en lista på vad som ska packas ned i väskan inför resan om drygt en månad!
 
Har även ringt och försökt boka tid för ultraljud i vecka 19, men det gick inte än. De hade inte fått läkarnas scheman ännu och kunde inte boka några tider då. Så ska ringa på måndag igen och då ska de ha fått dem. Känns som att det börjar bli tight med tid, även om det är 4 veckor dit!

V. 15 (14+0)

Ny vecka här igen. Tiden springer verkligen iväg. Men det är väl skönt! Ser fram emot riktig vår och sommar nu!
 
Idag ska jag ringa NÄL och boka tid för ultraljud. Eller jag hoppas det... men det är ju 3-4 veckor dit och då borde de ju ha fått schemat. Barnmorskan sa i alla fall att jag skulle ringa nu så får ge det ett försök. Hoppas bara jag inte har slarvat bort pappret med telefonnumret på som hon gav mig!!
 
Imorgon ska vi kolla på en lägenhet. Eller radhus närmare bestämt. Ser fram emot det! Den har också varit ute ett litet tag på internet så nu hoppas vi att det inte är hur många som helst som ska kolla på den eller vara intresserade sen överhuvudtaget. Funkar inte det här så får vi kolla på lägenheter som har varit ute ännu längre, eller som precis har kommit ut nästan så kanske det går bättre. Men hoppas på denna nu!!
Idag går även två anmälningstider ut på hyresrätter hos det kommunala bostadsbolaget som jag också hoppas att vi ska ha turen att få åka och kolla på sen. Men det får vi inte veta förrän under morgondagen heller.
 
Nu har jag mättat min mage efter jobbet och ska sova. Blev sent igår, då familjen kom hem lite senare än planerat på kvällen och jag skulle ta med mig min bror hem, så får försöka ta igen lite nu tror jag.

Typiskt

God morgon! Hoppas alla har sovit gott och haft en bra helg!

Jag kämpade och kämpade igår med att hålla mig vaken så länge jag bara kunde. Vet inte när jag höll mig uppe efter 21 nån dag överhuvudtaget senast, borträknat då jag varit på kalas eller liknande. Igår lyckades jag hålla mig uppe till kanske 22 men där tog det stopp. Då somnade jag nästan påväg till sängen. Det är hemskt!
Självklart resulterade detta i att jag vaknade 6:50 i morse, men det kändes som klockan var 10. Dumma kropp som inte kan hantera ljuset. Och självklart kommer jag mer eller mindre stensomna runt 20 ikväll som vanligt på grund av att jag vaknade så tidigt. Är det meningen att man ska bli som en gammal tant bara för att man väntar barn?
 
Idag fyller J:s lillasyster år så ska på kalas om några timmar. Vi har köpt en present som vi fått tips om att hon önskat sig av mamma, så det kommer bli toppen. Favoritbrorsan och favorittjejen hädanefter, haha.
 
Nu ska jag ta en dusch här och sen göra mig i ordning och ta det lite lugnt innan J hämtar upp mig. Tillbaka från kalaset sen ska jag byta sängkläder i sängarna här och sen starta en diskmaskin innan jag ger mig av hem till mig för att fortsätta ta det så lugnt det bara går...

Vilken skillnad!

Ge mig mer vår

Brr så kallt det är på mornarna! När ska plusgraderna leta sig in dygnet runt? Snart hoppas jag! Dagtid är det ju hur härligt som helst nu så det fattas bara plusgrader nattetid så är det påväg åt rätt håll!
 
Lägenheten vi var och kollade på igår var ingenting för oss. Den var väl fin i sig, och storleksmässigt hade det kanske fungerat för oss. Men nja, det var på tredje våningen utan hiss. Det går bort i och med att barn är påväg. Hade vi inte haft barn påväg så hade vi nog kunnat tänka oss den men nu får vi änna tänka framåt. Så nu hoppas vi, speciellt jag, på det radhuset vi ska kolla på i början på nästa vecka. Det är en fyra och i och med att det är radhus kan man ju bo där bra länge! Så vi hoppas den är fin och utan för många spekulanter!
 
Idag ska jag gå ner på stan en sväng nu. Det blir ett besök på banken, hyresvärdskontoret och till sist polisstationen för att fixa ett pass. När detta är gjort ska jag hem och packa ner lite kläder och mat. Och katterna. Blir en tillfällig flytt till huset på grund av lite omständigheter, men det blir bäst så att ingenting knasigt händer.
 
Hur går det för er? Mår ni bra? Släpper gravidkrämporna eller hänger de kvar?

Lägenhetsjakten fortsätter

Det här med att hitta lägenhet är lättare än man kan tro. Skulle ju på visning i eftermiddag, men för ett par timmar sen ställde de in visningen med ursäkten att "de ville avvakta lite till". Ehm, hallååå??? Lägenheten har legat ute i 75 dagar redan och ingenting har hänt. Finns det någonting att vänta på?? Folk här i stan är betydligt mer pantade i huvudet än vad jag trodde. Varför lägger man ut sin lägenhet på annons om man inte vill sälja den?? Ta bort den igen då!! ÅH...
 
Vi hittade en annan lägenhet som vi ringde på istället då och ska kolla på den i eftermiddag istället. Dock låg denna lägenheten på tredje våningen och tror inte det finns hiss i det huset, så det känns som ett stort fett nej redan nu faktiskt om så är fallet. Får tänka på barnvagnen sen bland annat ju.
Ringde även på ett gavelradhus som vi ska kolla på nästa vecka, den var mycket fin så den hoppas jag på! Man kan undra vad felet är när det var så billigt och den har varit ute i snart en och en halv månad utan respons? Men lägenhet måste vi ha! Snart! Panik var det här ja!
 
Nu sitter jag och äter godis för att stilla min hunger. Inte så nyttigt kanske. Ska värma lite mat istället. Efter visningen, när J har åkt hem, ska jag åka och handla snabbt och sen åka och ge katten mat hemma hos mamma då de är bortresta resten av veckan. Skulle åkt dit i morse men glömde av det! Pinsamt! Tror dock katten klarar sig för han fick massa mat ute igår innan de åkte.

V. 14 (13+0)

Lugn och härlig påskhelg, precis vad jag behövde. Två dagar extra ledigt är inte fel, men precis som alla andra säger jag att det kommer ta emot att åka till jobbet inatt igen.
 
Har haft lite hormonproblem i helgen. I lördags var jag supergrinig framåt eftermiddagen. Och när vi var i affären en stund innan de stängde kände jag hur humöret bara gick i taket. När vi kom ut ur affären och jag satte mig i bilen kom gråten upp i halsen. Vet inte varför. Sen när vi stod på tankstationen började jag stortjuta, för ingenting. Satt sen och grät i två timmar, för ingenting. Det var väl inte så kul för J, men han har väl börjat förstå att jag är lite knepig vissa dagar och att det inte har med honom att göra överhuvudtaget.
Söndag morgon var det lite bättre, fortfarande lite upprörd men inte så att jag inte kunde hantera det som tur var. Idag är det bra igen, känner mig normal. Hoppas de här hormonrubbningarna inte gör sig påminda alltför ofta!
 
Denna måndagen är en ledig dag, ledig från jobbet och ledig från stallet. Har sovit som en stock så känner mig riktigt pigg. Ska fira med antingen lite diskande och toastäd, eller tv-spel. Börjar med tv-spelet, haha! Skulle åkt till mamma och ätit påskmat idag men det blev ingenting, så får bli lite stekt kassler och ris med currysås sen. Är också väldigt gott!
 
Veckan bjuder på en lägenhetsvisning igen, hoppas på bättre tur med denna! En lite större lägenhet som kanske är bättre för oss egentligen, så vi hoppas att denna är bra också!
 
Hoppas ni har haft en trevlig påsk allihopa!

Underbara Graviditet

Förstagångsmamma

RSS 2.0