God fortsättning!

Hoppas alla har haft en bra jul och nu har en bra fortsättning innan nyår. :-) 

Vi har firat jul två gånger och har även hunnit med min och min brors födelsedag in emellan. Bra julklappar och presenter har delats ut och stämningen har varit på topp.

Jag har laddat om inför ljusparty igen nu på söndag, härligt med ett avbrott mellan jul och nyår! Kom förbi vet jag! Öppen inbjudan. :-) 

Idag är planen att åka till Ikea. I alla fall om man ska tro Jerry rätt. Jag vet inte vad han har för planer men vi har bestämt att vi måste köpa en ny tv-bänk i alla fall, och en kudde till honom.

Det börjar närma sig...

Nu börjar det närma sig jul. Drygt en vecka kvar. Det känns verkligen inte som om det är jul snart. Men så säger väl alla varje år och sen lyckas det ändå bli mysigt när man väl är där.
 
Nästan alla julklappar är klara. Fattas en till min pappa och sen även en födelsedagspresent till min bror som fyller år på juldagen, samma som jag. Alla andra klappar har varit ganska enkla, men man fastnar alltid på någon. I helgen är jag gräsänka en dag så då ska jag ut och jaga den sista julklappen och födelsedagspresenten. Kanske något mer till J också, även om han fått precis vad han önskat sig. Men den kändes så fjuttig, haha.

Lilltjejen blir 15 månader dagen före julafton, så stor tjej nu. Snart är hon 15 år. Fy fan, haha.

Loppi med Coop Änglamark

Hämtade i förra veckan ut ett paket från Loppi som innehöll smaskiga varor från Coop Änglamark. Ekologiska produkter allihopa.
 

Ekologiska majskrokar - Det är alltid en hit. Smälter fantastiskt i munnen.
Klämmis fruktpåsar - Supergoda tycker Vera, smaskiga mellanmål som snabbt försvinner ned.
Knölis klämpåse - Ett lite mer matigt mellanmål kanske. Vera är kräsen mot palsternacka som denna bl.a. innehåller men det gick ned ändå, även om det var lite motigt.
Fruktdryck festis - Vera har inte hunnit smaka dessa ännu, hon vill helst ha vatten till allt. Eller bubbeldricka haha!

Mer från Loppi

Åh, det här är så kul verkligen. En ny Loppi blogbag ska komma nästa vecka. Jättekul att få hem produkter att testa till lilltjejen!

Paket från Loppi

Ja, nu blev det visst några dagar senare än vad jag skrev sist, men jo - jag fick ett paket från Loppi innehållande lite olika saker att testa.
 
 
Paketet innehöll:
  • Ätklar gröt i klämpåse - Perfekt som mellanmål eller snabbt tillskott då den är ätklar. Vera älskar den och vi har haft sådana klämmisar hemma länge.
  • Rismums Skogsbär - Också ett bra och gott mellanmål. Bra lock som håller tätt när man öppnat.
  • Bamsetidning - Vera gillar Bamse men har inte riktigt ro att sitta still och lyssna. Titta är kul dock!
  • Barnkit från Folksam - Lite plåster och annat som är bra att ha till små busfrön.
  • Minicare salva från ACO - verkar fet och hur bra som helst. Undrar om den slår Inotyol?
  • Antispill-pipmugg från Avent - kan man få för många sånna här? Denna kommer ALLTID ligga i skötväskan då vi har som standard att glömma vattenflaska om vi åker någonstans.
  • Prov från Citroën - Vera tog den lilla bilen och for iväg med en gång, den var helt klart roligast. Vilka leksaker är inte det liksom?

Underbara Graviditet

Förstagångsmamma

RSS 2.0