Ge mig mer vår

Brr så kallt det är på mornarna! När ska plusgraderna leta sig in dygnet runt? Snart hoppas jag! Dagtid är det ju hur härligt som helst nu så det fattas bara plusgrader nattetid så är det påväg åt rätt håll!
 
Lägenheten vi var och kollade på igår var ingenting för oss. Den var väl fin i sig, och storleksmässigt hade det kanske fungerat för oss. Men nja, det var på tredje våningen utan hiss. Det går bort i och med att barn är påväg. Hade vi inte haft barn påväg så hade vi nog kunnat tänka oss den men nu får vi änna tänka framåt. Så nu hoppas vi, speciellt jag, på det radhuset vi ska kolla på i början på nästa vecka. Det är en fyra och i och med att det är radhus kan man ju bo där bra länge! Så vi hoppas den är fin och utan för många spekulanter!
 
Idag ska jag gå ner på stan en sväng nu. Det blir ett besök på banken, hyresvärdskontoret och till sist polisstationen för att fixa ett pass. När detta är gjort ska jag hem och packa ner lite kläder och mat. Och katterna. Blir en tillfällig flytt till huset på grund av lite omständigheter, men det blir bäst så att ingenting knasigt händer.
 
Hur går det för er? Mår ni bra? Släpper gravidkrämporna eller hänger de kvar?


Kommentarer
Katarina

Gick precis in i vecka 15!
Magvärken och illamåendet har släppt! Men vissa kvällar ligger jag däckad med feberkänning och fryser vilket sedan är borta dagen efter! Ständigt hungrig =/
Jag är nästan säker på att jag kännt bebisen röra sig därinne. Tänkte först att ne det kan det inte vara så här tidigt men jag kan inte placera känslan i något annat fack! =)

Svar: Jag har haft lite känningar under veckan av något som kan vara bebisen som hoppar omkring eller sparkar. Har aldrig upplevt känslan förut och vet inte heller hur jag ska beskriva den. Låter helt otroligt då folk säger att man inte ska kunna känna förrän om några veckor med första barnet! :)
Tina

2013-04-08 @ 21:30:40
FB vän.

Hej Tina!
Vi är vänner på FB men jag har valt att inte aktivit skriva om min graviditet där av flera skäl så du vet kanske inte ens att jag är gravid :)
Dock är jag gravid i vecka 38 (37+5).
Hoppas dina krämpor släpper och går över!
Härligt med en resa till mallorca menRäkna med poolhäng och vila :P
Vi var i barcelona i början på min garviditet dock var vi bara i v6 då men ja blev väldigt orkeslös i värmen.
Var försiktigt i solen oxå för de är lätt att få pigmentsfläckar under graviditeten om man vistas mkt i solen :) kolla även så din försäkring täcker bebisen vid utlandsvistelse ;)
Ska försöka följa din blogg så jag kanske slänger
in nån mer kommentar ;)
Ha de gott och njut medans magen e "liten" :P

Svar: Men vad kul! Har nog listat ut vem du kan vara men ska inte kläcka ett ord! :) Jodå, räknar med en extremt lugn utlandsresa o inte alls i solen som jag planerat när den bokades flera veckor innan graviditeten dök upp. Blir aldrig som planerat :P
Tina

2013-04-14 @ 13:10:49


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Underbara Graviditet

Förstagångsmamma

RSS 2.0