Julstöket börjar

Fuskade lite igår och började med julpyntet. Man ska ju inte plocka upp det förrän på söndag egentligen.
Jag ordnade dock bara den stora fina lyktan från Partylite med nya ljus i Glolite-serien och lite dekorationer jag hittat i en butik. Superfint!



Hjälpsam katt



Eller hur var det nu.. hjälpte hon verkligen till så mycket?

Bebisträff

Idag har jag och Vera varit hos min före detta granne och fikat. Hennes dotter var där med sin lilla dotter också, bara 2 veckor yngre än Vera. De kommer nog bli trogna fikakompisar framöver!



Vera och Wilma <3

BVC igen

Igår var vi på BVC igen för att mätas och vägas. Även ett litet läkarbesök för att kolla så allt var bra med henne, vilket det var. Skönt!

Lilla dockan är nu 57 cm lång och väger 5208 gram.





Försmak av jul

Vad olika dagar de små liven kan ha. I onsdags var hon vaken 10-01,30 och sov bara ca en och en halv timme på den tiden. Vet inte vem av oss som var tröttast! Himla jobbigt när hon verkligen kämpar för att inte somna.
Igår sov hon istället hela dagen nästan, precis det motsatta. Inte för att det är nåt konstigt alls. På kvällen vaknade hon till och jag tänkte att nu kommer jag inte få sova nåt alls, men här sitter jag på första nattmaten efter att ha sovit några timmar- och hoppas på att få några till!!

Igår gjorde jag ett återbesök på nagelsalongen, välbehövligt! Denna gången blev det lite lätt julaktigt med tanke på att december närmar sig och nästa tid jag har är inte förrän veckan innan jul- då blir det nåt riktigt festligt!



Fars dag

Två pappor att fira idag, för första gången. Veras pappa har fått sin present nu på förmiddagen vid frukostbordet - Battlefield 4, en sak han ville han men inte fått köpt ännu.

Min pappa får sin present i eftermiddag eller ev imorgon pådagen.


Nöjd och glad..

.. när vi fick sitta i vagnen istället för att bara ligga. Kunde kolla på allt som hände, både hästarna som rörde sig i stallet och allt annat runt omkring.
 

Lilla björnen



Så söt i overallen hon fick av morbror när vi kom hem från BB, med nalleöron och en liten svans bak i rumpan. Den har varit på tok för stor men nu passar den perfekt!

Snål eller framåttänkande?

Har blivit lite snål nu känns det som. Är typ väldigt godissugen men vill inte lägga pengar på godis alls. Sockersuget gör sig påmint ständigt och idag var jag tvungen att göra chokladbollar (så kallar jag dem inte men får ju skriva "korrekt").
Vera somnade gott och jag fixade ihop dem snabbt som tusan ifall hon skulle vakna igen. En stund i kylen och de var redo att ätas sen. Gott!



Underbara Graviditet

Förstagångsmamma

RSS 2.0