Oktobermarknad

Idag har det varit oktobermarknad i Vänersborg. Åkte i vanlig ordning dit och kikade på massor med kul saker och trängdes med folk. Och som vanligt tycker folk att jag med barnvagn ska akta mig när vi möts trots att de utan har mycket lättare för det. Jag blir lite sned.

Det blev tyvärr ingen vinst på billotteriet i år heller men är man inte med så kan man inte vinna. Vi köpte däremot lite småsaker - plastpåsar, älgkorv, strumpor och ett par coola snickarbyxor till Vera. Blev även lite lotter så vi vann en ask choklad och en tårta som vi gav bort då vi inte äter så mycket sånt. Härligt att komma ut lite!

Jag tyckte det var extra skönt att komma ut för min näsa snorade inte nåt. Hemma har jag snorat i en månad konstant nu, bara genomskinligt snor, men även kliat ögonen och gommen lite. Funderar såklart på nån allergi eftersom jag blir bättre så fort jag kommer utanför huset så ska ta tag i att ringa vårdcentralen nån dag. Skulle ju vara förjävligt om det är nåt.


Oktober

Slutet av oktober närmar sig. Jag har börjat räkna ned till jul. Lite deprimerande på ett sätt, men samtidigt är jul så himla mysigt. Julklappar har vi börjat köpa för länge sen, på bra erbjudande när vi har hittat. Vi laddar nu för en tripp till Gekås i Ullared i slutet av november för att köpa de sista julklapparna - med några få undantag kanske. Som vanligt har vi beställt hem ett presentkort som vi laddar med pengar så att vi ska veta att det finns där.
 
Innan oktober månad hinner ta slut är det dags för oktobermarknad i Vänersborg. Ett måste varje höst! Mysigt att gå runt och strosa lite, och kanske lite tur i billotteriet också. En ny bil hade ju inte varit fel - även om det är en Volvo. Jag och Jerry firar 2 år tillsammans på oktobermarknaden. Det är i alla fall då vi har bestämt att vi var ett par. Det firas nog inte nåt speciellt just då, men helgen efter har vi planerat att gå ut och äta och gå på bio, antingen här hemma eller i Göteborg.
 

Höstmys

Äntligen!

En uppdatering av den uråldriga appen till Android! Nu ska det väl förhoppningsvis bli lite roligare, och enklare, att få iväg lite blogginlägg. Med en liten vid sidan är det mycket lättare att få iväg inlägg med mobilen än att sätta sig vid datorn. Hon är bara 1 år med vet precis vad hon ska hitta på för bus för att få min uppmärksamhet - kattmaten. Onge!

Mums med makaroner o köttbullar!

1-åring

Vera har hunnit bli 1 år! Året har gått fort!
 
Vi har varit på BVC nyligen också - 77,5 cm lång och 10,8 kg tung. Stor tjej! Inte konstigt muskelinflammationerna i armarna aldrig vill ge med sig. Vi har börjat åka och bada med henne nu med, hon tycker det är skitkul verkligen! Ska prova att åka till leklandet med henne nån dag med, bara för att se om det är nåt att ha också.
 

Underbara Graviditet

Förstagångsmamma

RSS 2.0