Mycket på gång!

I fredags var vi i Ullared, ett efterlängtat shoppingbesök! Den här gången var det J som var mer sugen än vad jag var, eller ja, det var nog inte riktigt sant, men det var han som tjatade i alla fall! Vi hade laddat ett presentkort med 4000 kr (jag kan inte påpeka nog mycket vad smart det är att beställa ett presentkort på deras hemsida och sätta in lite pengar då och då när man har lite över). Vi tänkte att 4000 kr räcker ju gott och väl, vi har kommit upp i 3000-3500 som mest och då har vi inte tänkt så mycket på vad vi plockat på oss heller. Det gjorde vi verkligen inte denna gången heller - kläder till oss 3, ny sodastream, nedsatt kapselmaskin, filmer och serier, inredning, textil, hygienartiklar... ja, det vi ville ha det tog vi. Jag är ändå rätt förvånad över att vi bara spräckte budgeten med knappt 2000 kr, trodde det skulle bli betydligt mer. 5971 kr landade det på denna gången, men då blev vi väldigt nöjda med allt det vi hittade.
 
Sen hade vi en ganska lugn helg hemma. Vi åkte till Torp i Uddevalla i söndags och brände ytterligare 2000 kr på färg, tapeter, snabbväv och tillbehör så att vi denna veckan kunde sysselsätta oss med renovering i regnet. Det skulle nämligen komma 60-100 mm regn denna veckan enligt rapporterna, men hittills har det inte regnat nåt speciellt utan istället varit varmt och kvalmigt! Sedär så det kan gå!
I måndags när vi inte kunde göra nåt på grund av att snabbväven skulle torka på väggarna så åkte vi till Liseberg. Kvalmigt men med lite regn en stund. Mycket folk men vi skulle ju bara åka med Vera så det gjorde inte så mycket. Vi hann åka Farfars bilar (Vera fick körkort!), Sagoslottet, Drakbåtarna och Karusellen. Sen glömde vi Kaninresan konstigt nog, men sist vi var nere så förstod hon ingenting av den ändå. Sagoslottet däremot, oj vad spännande det var med mycket att titta på!
 
På morgonen idag har vi målat ett lager till på väggarna i sovrummet, sen har vi planterat lite ute och Vera har fått bada. Dockan har sovit en timme snart igen nu och jag har sorterat lite bland min Partylite-samling. Det är stora planer nu när sovrummet renoveras - garderoberna ska bytas mot en stor byrå så vi får börja nyttja garderoberna i förrådet istället, det behöver röjas lite och plockas ner några hyllor där inne för att vi ska kunna röra oss där ordentligt.
 
  Nu ska vi snart tända grillen för lite härlig fläskfilé! Mums!

Aja baja



Mamma (jag) gillar INTE att hon släpper taget om det hon stödjer sig mot. Samma hemma vid soffbordet. Tur man sitter precis bakom och kan fånga när hon ramlar, för det gör hon ju mer ofta än sällan i princip.

Underbara Graviditet

Förstagångsmamma

RSS 2.0