Det går lite för fort nu!

Full rulle här hemma minsann! Vera kryper, snabbare och snabbare går det för varje dag nu, och reser sig upp. När hon gjorde det i sängen var det lugnt. Som max kunde hon slå huvudet i spjälorna och det fick hon ju vackert lära sig att man fick vara försiktig med så man inte slog sig. Men nu har hon börjat resa sig mot möblerna och även på mig när jag ligger på golvet och leker med henne.
Det är ju hur bra som helst att hon försöker ställa sig upp, hon vill ju stå och gå och praktiskt taget springer när vi håller henne i händerna så hon kan gå-träna, men när hon reser sig upp och släpper taget om stödet bara sådär - DÅ blir jag tokig. Varför unge, varför?? Håll dig i tills du har balans!
 
Hon blev 9 månader i måndags och det har hänt massor de senaste veckorna. Får verkligen passa upp på allting. När hon började krypa runt var det mest gulligt och det var skönt att inte behöva sätta henne i gåstolen för att hon skulle kunna ta sig efter oss när vi gick runt. Men nu vågar jag knappt lämna henne om hon inte sitter i gåstolen, för då kan hon snabbt som attan ställa sig upp och släppa taget. Tittade på en sån där hiskeligt ful lära-gå-hjälm häromdagen. Vill verkligen inte ha en sån att sätta på huvudet på henne eftersom de är SÅ FULA - men eftersom hon är så kaxig kanske det är bra att ha någonting sådant så hon inte ramlar och slår bort varenda hjärncell hon har i huvudet. För om hon håller på som hon gör nu, så kommer många hjärnceller ryka.
 
Imorgon gör J sista arbetsdagen innan semester + pappaledighet. Totalt 7 veckor i rad ska han vara hemma, uppdelat på 4 veckor semester och 3 veckor pappaledighet (dubbeldagar). Vi får väl se om, eller hur många gånger, vi kommer ha ihjäl varandra under den tiden, haha.
Han börjar sin ledighet med att åka på firmafest på Liseberg i Göteborg. Jag får den stora äran att hämta honom på kvällen sen. Kuuul. Jag försökte lirka in att jag kunde gå på Liseberg och ha kul en stund jag med innan det var dags att åka hem - men nej, inte när jobbet är där. Jaja, jag fick i alla fall åka till IKEA i Göteborg och sen hämta honom när han var klar, så det är väl inte så himla fy skam det heller. IKEA utan gubbe betyder att jag kan handla det JAG tycker att vi vill/behöver ha. HAHA.

Midsommar



Upp och stå!



Droger och stygn



Lilla Lady hade det inte lätt idag. Sår i ansiktet som behövde sys och hon som aldrig är skadad har ju ingen som helst vana vid veterinärer och sårpill.
En bräms på örat och sen en på mulen så gick det att ge henne lugnande så man kunde kolla henne ordentligt.

Det hela slutade med 3 stygn, penicillin och smärtstillande. Ger inte svullnaden med sig på ett par dagar får jag ringa veterinären och få mer medicin.

Sabla djur. Kan de inte bara hålla sig i schack hela tiden??

Inflammationer och studenter

Häromdagen satt jag och sa "Det vore skönt om det kunde vara lite mulet och kanske regna någon dag". Jag fick som jag ville! Mulet och regn! Men det behövs ju det också!
 
Lilla Vera sover, men borde vakna närsomhelst. Ibland vet man inte om hon sover eller är vaken, för hon har lite nallar och leksaker i sängen som hon ibland sitter och grejar väldigt nöjt med.
Får se vad vi ska hitta på när hon vaknar till, eller när hon inte vill sitta i sängen längre om hon redan är vaken. J verkar ha fått en inflammation i knäet så ska egentligen ut och köpa salva till honom. Får se om han vill ta det lugnt hemma över helgen eller om han vill gå till läkaren och få nåt utskrivet. Ev. skulle han vara hemma imorgon så vi kanske kan gå då. Jag behöver också gå till läkaren så är ju smidigt att ta allting samtidigt. Jag har inte orkat gå upp på mornarna för att pallra mig dit men imorgon måste jag verkligen, oavsett om J är hemma eller inte.
 
Imorgon är det även studentfirande av min kusin. Har köpt en liten nalle att hänga runt halsen och en fin present att ge henne på middagen senare under dagen. Min brors tjej tar även examen från högskolan så borde hitta nåt fint till henne också. Hon önskar sig tydligen en dator för 25.000 kr så det bästa är ju att ge pengar, men det är så tråkigt! Får se om jag åker ut en sväng här strax för då kan jag nog kolla på någonting till henne med.

Underbara Graviditet

Förstagångsmamma

RSS 2.0