September

Nu var september här. Höstmånad på riktigt sägs det. Ändå så känns det som sommar med 20-25 grader och sol ute. Augusti regnade bort nästan, förhoppningsvis blir september lite bättre!
 
Vi har denna veckan börjat gå på öppna förskolan på Karlstorp här i stan. Vi har varit där två gånger denna veckan, de dagar som är för barn upp till 18 månader, och Vera verkar hittills tycka det är kanon. Hon leker non-stop de 2,5 timmarna som det är. Som tur är klagar hon inte över lite lunch, än så länge.
Sen kommer det jobbiga med att hålla henne vaken de minutrarna det tar att åka hem och parkera bilen i garaget igen. Är en pärs kan jag säga, för hon är redo att däcka av så fort man satt henne i bilen. Idag gick det bättre än i tisdags, så nu somnade hon omgående i sin säng. Hoppas hon sover en stund, det behövs!
 
I helgen blir det fullt upp! Imorgon fyller J år, men det firas väl inget speciellt. Hans mamma ska komma upp i helgen är det sagt, tror det var söndag förmiddag. På lördag har jag bokat upp mig på loppis i Vänersborg, och ska återigen försöka få sålt bort lite bebisprylar. Kläder framförallt men har annat smått med. Sen på söndag fyller mamma år, så då ska det firas där med. Jag hörde även någonting om en kräftskiva på lördag kväll men ingen vet när, var och hur, så får se hur det blir med den saken.

Underbara Graviditet

Förstagångsmamma

RSS 2.0