Loppisförberedelser

På lördag är det dags för barnloppis här i Trollhättan. Jag har bokat ett bord! De här loppisarna verkar vara väldigt stora och ska tydligen dra mycket folk. Det har till och med varit klagomål i tidningen om att besökare tar förhyrda parkeringar i de områden som loppisen arrangeras i. Jag tänkte att det kan vara kul att stå där några timmar för att träffa lite folk och kanske få sålt av lite bebiskläder och annat som barn kan ha och samtidigt dra in några extra hundralappar i kassan. Varför inte?

Så nu när Vera sover har jag gått igenom lite saker igen, lagt iordning kläder och annat. Ska hänga ut en maskin tvätt på altanen och sen fortsätta greja. Vera är supertröttis och är inne på sin andra lur efter natten redan. Blev en kort en efter frukost i morse och nu har hon sovit i över en timme. Blir nog ingen mer sömn för henne innan kvällen sen om hon ska sova så här länge nu!
 
Njuter av en lugn hemmadag idag. Inga måsten att åka ut någonstans. Hade först tänkt åka in till stan för att få nåt att göra men så fick jag bekräftat att jag fått ett bord på loppisen så då fick jag ju lite att göra med ens. Bra att slippa slösa bensin. Tänkte först gå in till stan, det är en rejäl promenad, men det blåser lite för mycket för att det ska vara kul. Vadå bekväm, haha!

Sommaren är här!

Vilket toppenväder det har varit i helgen, och i slutet av förra veckan med. Riktigt varm och skönt. I lördags var vi nere i Nygård hos Js mamma för att fira henne. Hon fyllde år i förra veckan och så var det ju även mors dag igår. Vi åt mat och spelade kubb, och sen blev det fika innan det var dags att åka hemåt igen.
 
Igår var jag på ljusparty hos LM. Jag har inte hunnit/kunnat gå på ett enda party detta året så det var hög tid verkligen. Var trevligt att komma iväg en liten stund utan barn och kunna tjöta med folk i lugn och ro. Hemma var det dock katastrof med ett barn som saknade mamma och skrek i 2 timmar innan hon somnade. Så tråkigt att hon är så van vid mig att pappa inte duger! Samtidigt nyttigt att jag ibland försvinner lite då med, för pappa ska ju gå minst lika bra som mamma!
 
Jag beställde en fin vas/hållare för doftstrån på partyt, samt ett erbjudandepaket med den nya favoritdoften. Nästa gång får jag nog köpa ett paket med doftstrån till vasen med, men den är så fiffig att man kan ha blommor i den istället. Smidigt när de gör så, så man inte måste begränsa sig till ljus.
 
Lilla Vera ligger i sin säng och sover nu. När hon vaknar jag vi bege oss till affären för att byta kolsyrepatron till Sodastreamen och sen ska vi åka ut till stallet och mocka till Lady och kanske gå en liten promenad med henne. Himla skönt att ha en unge som skrattar åt hästarna och en häst som inte är rädd för vagnen!
Ska även hinna med, nån dag i veckan, att besöka min lilla mor igen. Hann ju inte åka till henne igår då hon jobbade och jag sen var på partyt så får ge henne sin mors dag present nu i veckan istället.
 
Min mors dag present blev nåt användbart (vad fan ska man med blommor och choklad till, helt ärligt) - ett nytt tangentbord och datormus till min dator. Det gamla höll på att ge med sig, det trådlösa fungerade knappt längre. Värdelöst när det blir så! Så jag är supernöjd med min present även om det inte är nåt klassiskt. J fick ju Battlefield 4 på fars dag så vi tänker väl utanför lådan båda två.

Morgonpigg... jovisst!

Vad mycket man hinner med på förmiddagarna när man blir väckt tidigt. Visst, man är trött som bara den men man hinner ju starta en del projekt. Jag har fått gjort massor!
 
Nu är det dags att packa skötväskan och en påse med annat som ska med ut idag. Vera har sovit i 1,5 timme nu och det är snart dags att väcka lilla damen då vi måste hämta mormor på jobbet när hon slutat. Fast nu hörde jag ett stånkande så då har hon vaknat självmant, det är ännu bättre.
 
Vädret är toppen och jag ska ut till stallet för att greja med Lady. Har hämtat ut lite Metacam till henne som jag ska försöka få i henne, det kan bli spännande. Funderar på om jag ska ge det i lite betfor istället för att bråka med att få henne att svälja det när jag sprutar in det i munnen. Känner jag henne rätt så spottar hon ut det lika snabbt igen.

Kämpar och sliter



Skor på fossingarna



Liseberg



Underbara Graviditet

Förstagångsmamma

RSS 2.0