Uppe med tuppen

Vera vaknade till liv vid 06 i morse. J gick upp med henne. Men la henne inte i sängen igen! Vips så var det ju morgon när hon hade kunnat somna om igen. Resultat blev väckta föräldrar och en unge som somnade efter en timme igen. Jaha... kuul. Hon sover fortfarande ska jag meddela.
 
J har spenderat morgonen med att åka och tvätta bilen och nu har han vaxat den och håller på att polera både utvändigt och invändigt. Vad gör man inte en tidig lördagsmorgon säg? Jag har slagit in paket och fixat med det, ätit frukost i lugn och ro och spelat lite datorspel.
 
Idag har vi planerat Baby och Barn-mässan i Göteborg, samt Universeum. Vi var på Baby och Barn förra året, och då var den verkligen ingenting att ha tyckte vi. Tänkte gå in i år igen, men helt ärligt så är jag inte så sugen på det. 140 kr i inträde PER PERSON (110 kr om man förbokar på nätet), vi ska inte köpa någonting och eventuella gratisprover blev helt plötsligt inte gratis då. Näe, jag tror vi håller oss till Universeum faktiskt. Det är dyrt bara det.
Sen ikväll är det dags för stallet, pyssla lite och sen ge alla hästar på anläggningen kvällsmat.

Mordbrand?

Natten till idag har det börjat brinna i ett radhus på gatan intill där vi bor. Totalt 8 radhus ska vara brända till grunden och ett hundratal personer har evakuerats. Det är hemskt verkligen. Nu när de börjar få koll branden har polisen gått ut med att de rubricerar det som mordbrand. Vad är det för jävla människor som finns här i världen som vill gå och bränna ihjäl andra, eller i alla fall ge dem hemska men för livet??? Hur kan man med?? Åh, jag blir så trött på befolkningen så det liknar inget!
 
http://ttela.se/nyheter/trollhattan/1.2984134-tv-flera-radhuslangor-brann-ner-till-grunden
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article18609189.ab
 
Vi mår bra och vi är som sagt inte drabbade. Vinden låg åt andra hållet så vi har inte ens känt någon röklukt. Vi har sett brandbilarna och de enorma rökmolnen som låg från husen. Inatt hade vi garanterat även kunnat se eldlågorna över taken på den radhuslänga som blockerar sikten däråt. Usch!

Kan själv!

 

Nu är det helg!

 

Det blev godkänt!

Eller? Sömn betyder väl okej? ;)


Dags för sittdelen



Lätt när man vet

Fräckt att man kan känna sin kropp.
Beräknad ÄL idag. Värk kom som på posten och tester är positiva. ÄL var det här!



Förkylningarna går runt

Hela förra veckan var jag dålig - snuva, feber, hosta, halsont. En del sitter i fortfarande! Är det nu som man ska gå till läkaren och få pencillinkur egentligen? Äh, det går nog över.
 
Trist däremot är att Vera har åkt på det nu. Det var ju mer eller mindre väntat. Jerry var sjuk, jag blev sjuk, sen var vi friska veckan innan dopet, och dagen efter dopet började jag bli dålig igen. Över en vecka sen nu. Det skulle ju till ett mirakel för att Vera inte skulle åka på någonting alls.
Inatt var hon lite gnällig och sov inte ordentligt. Väldig nästäppa och ville ha mat ofta. Så jag är trött nu, fruktansvärt trött. Vera har somnat igen efter frukost, var rätt pigg ändå. Maten gick ned lätt och även majskrokarna. Ingen halsont där verkar det som i alla fall. Tempen låg på 37,7 så det är inte jättehögt men fortfarande en liten höjning. Så får hålla lite koll.
 
Tror ändå jag ska våga mig på en promenad i solen här sen. Det är ju så himla fint väder verkligen! Planen såg från början ut att lilla mamma skulle passa Vera på förmiddagen nu medan jag åkte till stallet, men när näsan började rinna på henne igår eftermiddag fick man tänka om lite. Så det blir stallet i eftermiddag istället, förhoppningsvis är solen kvar då med!
 
Mums med majskrok!

Coolast i stan...

... kommer Vera lätt att bli med denna t-shirt från H&M!
 
 

På gång igen?

Att man inte ska få vara frisk. Var rejält förkyld för någon vecka sen, nu är halsen på gång igen. SUCK. Bättre att ta allt på en gång antar jag men man blir ju helt slut när man har den lilla att passa på samtidigt! Går ju inte att sjukskriva sig precis!
 
Lilla dockan har sovit i långt över en timme nu efter maten. Tror det är uppe i två timmar redan. Tröttis. Snart så vaknar hon och då är det matdags. Potatis och rödspätta, får se om det är någon hit! Kyckling var sådär, det gick ju utan problem men det var ju ingen storfavorit - det kunde jag se direkt.
I torsdags fick hon smaka på mosad banan, det var riktigt gott. Så ska se om jag inte kan mosa nån bit banan till henne i eftermiddag med. Nu ska vi till att börja med ta en promenad efter maten och sen tillbaka hem och slappa. Orken liksom försvann ur hela kroppen på mig verkligen.
 
Idag får vi tillbaka bilen som vi lämnade in i torsdags, äntligen. Man blir ju helt handikappad när man inte har bil och inte bor inne i centrum längre. Imorgon är det dags för besiktining, kan ju hoppas att den skadade framrutan inte blir ett hinder för då blir det inte kul alls. Varför har det blivit så dyrt att besikta bilen? Det var dyrt innan, nu är det dyrare. Antagligen för att det går att ta sånna priser, för att man måste besikta bilen. Hemskt!

Underbara Graviditet

Förstagångsmamma

RSS 2.0