Myshelg

Har haft pojkvännen här hela helgen, har varit mysigt! Har tagit en lugn helg, varit ute på ett köpcenter ett par timmar - kikat på bebiskläder, fikat o bara myst runt. Hittade ett par ursöta vantar som tillhör mössan och strumporna jag redan köpt. Han lät mig inte köpa de vantarna, och det var väl egentligen lika bra även om jag resonerade att bebis kommer i oktober och då är det troligtvis kallt och vantar ska på, och då är det ju bara fint om de matchar den söta mössan och strumporna som han/hon kommer ha på sig.
 
Bekväma kläder från Mama, H&M
 
Haha, man blir ju helt skadad av att gå och kolla på sånt såhär tidigt. Jag köpte i alla fall en bekväm top till åt mig själv, för de var så himla goa att ha på sig och har jag bara en får jag ju tvätta varannan dag, vilket jag varken har tid eller lust med.
 
Igår jag var hur trött som helst. Jättetrött verkligen, vilket jag kände i bilen påväg hem från köpcentrat. Idag är jag lika trött, om inte tröttare. Funderar på att ta en liten tupplur innan det är dags att laga mat, hade varit så himla skönt tror jag!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Underbara Graviditet

Förstagångsmamma

RSS 2.0