Åter på hemmaplan

Skönt med semester! Skönare att komma hem igen! En vecka räcke mer än väl för att ladda batterierna lite! Nu är det åter till vardagen igen. Och imorgon arbete. Det saknar man väl minst!!
 
Bebisen lever rövare i magen. Väckte mig inatt efter 2 med en massa buffar så det var ju bara att ligga och vänta på att buffarna skulle ta slut. En halvtimme tog det, sen kunde jag somna om igen. Hela veckan på Mallorca har det buffat som tusan hela tiden tycker jag. Magen studsar som en geléklump om man tittar på den, haha! Buffarna har börjat kännas utanpå magen också, och varje gång säger jag till J men då slutar det buffa direkt! Typiskt som jag vet inte vad!
 
Vädret har varit helt okej där nere! 20-24 grader varje dag och mestadels sol. Måndag och tisdag var det mulet samt lite regn, men annars har det varit toppen! Åkte på en liten feberdänga natten till torsdag men blev bra igen till fredag, eller mycket bättre i alla fall för jag går fortfarande och hostar lite, har slem i halsen och är lite lätt tät i näsan men febern är i alla fall borta.
Var väldigt skönt att inte komma hem till trist och grått väder, utan istället var det sol och varmt. Gör ju chocken från land till land lite mindre. Idag ser det ut att bli toppenväder och det ska jag fira med en uteritt på Lady nu på förmiddagen. Ska väl socialisera mig lite med J först innan jag åker bara, trots att jag gjort det hela veckan. ;)
 
Senare idag ska jag ut med min bror och jaga en Mors dag-present till mamma och därefter blir det grillat hos mamma och pappa. Ikväll ska jag hem till Bingolotto, hoppas på storvinst nu! ;)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Underbara Graviditet

Förstagångsmamma

RSS 2.0