Bloggare?

Är det någon läsare som bloggar själv? Om sin graviditet? Dela gärna med er av er blogg, jag vill jättegärna läsa! Speciellt om ni är ungefär lika långt gångna som jag, dvs. v.6 nu. Det är kul att läsa om hur andra mår och tacklar sin graviditet, jämföra symptom o.s.v.
 
Hoppas ni är nån/några som bloggar! :)


Kommentarer
Janina

Jag är i vecka 8 (7+5) men har inte börjat blogga om min graviditet ännu eftersom det är så tidigt. Men kommer att börja skriva om de i vecka 10/15 någon gång ifall du vill kika in och läsa.

2013-02-11 @ 19:05:25
URL: http://niiinahs.blogg.se
Liselotte (lillagreizn)

Jag har tagit en paus från bloggandet här tidigare men har börjat komma igång igen. dock skriver jag inte om graviditeten riktigt ännu då jag har allt för många nyfikna läsare :)

2013-02-12 @ 20:56:55
URL: http://liselottelarsson.blogg.se
Sophia

Hej, precis hittat till din blogg :) Ska kika vidare, kul att hittat någon som nääästan är lika långt gången som jag. Jag är "bara" i v 6 (5 +6) Har blogg som jag precis skakat liv i. Men skriver inget om min graviditet ännu då den är hemlig än så länge. Hoppas på att allt är som det ska och ska försöka hålla det hemligt till den 10 april då min syster fyller :D Och då kommer jag börja skriva om graviditeten. Långt inlägg detta.

2013-02-25 @ 11:15:22
URL: http://www.phialia.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Underbara Graviditet

Förstagångsmamma

RSS 2.0