Stormen Sven drog förbi

Vilket busväder det har varit igår! Det regnade hela dagen, åt alla håll verkligen.
 
Vi började dagen med ett besök på BVC - lillskruttan väger nu 5864 g och är 59,5 cm lång. 10,5 vecka gammal. Vad hon växer! Ser många skillnader på henne till sättet också. Hon flinar och pratar massor men har även börjat försöka skratta lite. Nån gång då och då, verkligen inte hela tiden, men man hör att det är försök till skratt. Huvudet går det fortfarande lite trögt med, men hon kan lyfta det och vändra på huvudet fram och tillbaka, men hon blir snabbt trött.
Läste någonstans att de ska kunna hålla huvudet uppe vid 2 månaders ålder. Lite stressande att läsa sånt, men man får tänka att alla är olika. Sen vet jag med att hon är faktiskt lite lat och bekväm av sig med.
 
Förra fredagen var vi i Ullared. Fick äntligen köpt ett babygym, och det älskar hon! Hon vill inte vara någon annanstans än där känns det som. Ligger och tittar på leksakerna och pratar som tusan hela tiden. En av leksakerna brukar vi ta loss och sätta runt handleden på henne, för den skallrar och det är himla kul! En av leksakerna som sitter på gymmet låter lite som en hundleksak, och den låter för himla roligt också. Hon storflinar varje gång man klämmer på den så att den låter. Lilla sötan!
 
Idag ligger det snö på backen. Mysigt faktiskt! Jag ska alldeles snart bege mig ut till stallet för att mocka. Ikväll ska jag ha ett ljusparty så måste hem och fixa med alla prylar och fikan. Ska nog släppa av Vera hos mormor lite snabbt medan jag åker till stallet så hon slipper vara med ute i blåsten. Behöver även åka till Överby snabbt och köpa lite småprylar som vi glömde handla igår så det är skönt att kunna passa på utan bebis.


Kommentarer
angelica

Vilken stor skrutta :-) vilket datum är hon född?

Matheus e född 2 oktober så de e ju nästan lika gamla iaf

Svar: Oo ja, hon är stor minsann! :) Men följer sin kurva superfint o ser helt lagom ut :)Hon är född 23 september så hon är drygt en vecka äldre än Matheus. :)
Tina

2013-12-13 @ 22:17:02
URL: http://snultan.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Underbara Graviditet

Förstagångsmamma

RSS 2.0